1.3 C
Amsterdam
zondag, december 3, 2023

Laatste Nieuws

Zo snel mogelijk een VCA diploma behalen

Je wilt zo snel mogelijk een VCA VOL diploma behalen. Aangeraden wordt om dan te kiezen voor een VCA VOL dagcursus. Omdat je bij deze VCA opleiding werkt met een combinatie van een dagcursus en e-learning is het mogelijk om in 1 keer jouw VCA diploma te behalen. Het is een dagcursus met een hoog slagingspercentage. Ga je deze cursus volgen? Dan moet je de cursus thuis voorbereiden door middel van een e-learning. Dankzij deze digitale leshulp en toetsen kun je je optimaal voorbereiden op de VCA VOL training. Tijdens de cursusdag van deze VCA opleiding wordt er verteld over de belangrijkste items en wordt er een examentraining gegeven. Bij die examentraining komt de manier van vragen stellen en antwoorden aan bod. Het VCA examen volgt aan het eind van de cursusdag, je weet dus direct of je geslaagd bent voor het VCA VOL diploma.

De verschillende VCA opleidingen

Heb je besloten om een VCA opleiding te volgen? Dan kun je kiezen uit vier verschillende soorten VCA cursussen. Operationeel werkenden op de werkvloer kunnen de cursus VCA Basis volgen. Voor operationeel leidinggevenden en ZZP'ers is er de cursus VCA VOL. Intercedenten bij een uitzendbureau volgen de cursus VCA VIL. Voor operationeel werkenden in de groensector is er de cursus VCA Basis Groen. Volg je een van deze cursussen? Uiteraard word je bij alle VCA opleidingen door een instructeur bijgepraat over alle aspecten van de Veiligheid Checklist Aannemers (VCA). De VCA cursussen worden afgesloten met een VCA examen. Tijdens de door jou gekozen cursus komen er diverse vragen en antwoorden aan bod, zodat je kunt oefenen voordat je begint aan het VCA examen.

Een VCA opleiding voor leidinggevenden

Ben je groepschef of uitvoerder op bijvoorbeeld een bouwplaats? Dan is de VCA opleiding VCA VOL, zoals al eerder opgemerkt, bedoeld voor jou. De V van VCA VOL staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu. De andere letters staan voor Checklist Aannemers Voor Operationeel Leidinggevenden. Tijdens deze VCA opleiding wordt ingegaan op de specifieke items waarmee een leidinggevende te maken heeft bij het aansturen van zijn ondergeschikten wat betreft hun veiligheid, gezondheid en milieu. 

Een VCA opleiding in een dag

Heb je gekozen voor een VCA opleiding? VCA opleidingen, zoals bijvoorbeeld de VCA VOL cursus, zijn dagcursussen. Wil je een VCA opleiding volgen? Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Tijdens de intensieve trainingsdag word je begeleid door ervaren instructeurs. Je doet dezelfde dag nog examen op de computer, en je krijgt dus dezelfde dag de uitslag.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Niet Missen!