17.2 C
Amsterdam
zondag, juli 14, 2024

Laatste Nieuws

Posters of flyers drukken

Wil je posters drukken of flyers drukken? Natuurlijk is dat mogelijk. Je kunt de mooiste posters en de perfecte flyers laten drukken. Een poster kun je onder andere gebruiken om een evenement of tentoonstelling groot aan te kondigen. Flyers kun je onder andere gebruiken om te flyeren voor een kortingsactie, een nieuw product of een evenement.

Posters laten bedrukken

Je besluit om posters te laten bedrukken. Posters worden digitaal afgedrukt. Posters bedrukken is daarom mogelijk in een voordelige kleine oplage. Wil je de posters een extra beschermlaag meegeven? Kies er dan voor om de posters te laten lamineren. Er moet dan wel een gestreken papiersoort worden gebruikt, zoals MC glanzend of MC mat. Heb je de bedrukte posters enkelzijdig of dubbelzijdig laten lamineren? Dan weet je zeker dat ze tegen een stootje kunnen. Het is belangrijk om het juiste papier voor de posters te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de papiersoort Blueback. Dit is een papiersoort met blauwe, ruwe achterzijde. Heb je gekozen voor die papiersoort? Dan schijnt de poster niet door. Bovendien blijft de poster dan beter plakken tegen verschillende achtergronden. Natuurlijk kunnen de posters gedrukt worden in vele formaten. Je kunt kiezen uit de vier standaardformaten B2, A2, A3 en A4. Uiteraard is het mogelijk om bij het posters afdrukken te kiezen voor een afwijkend formaat. Je kunt dus precies het formaat kiezen dat jij voor ogen hebt. Heb je snel posters nodig? Dat is geen probleem, want de meeste posters kunnen al binnen één werkdag worden geleverd.

Flyers laten bedrukken

Je besluit om flyers te laten bedrukken. Dan kun je zelf het formaat en de bedrukking aan één of beide zijden bepalen. Wil je de flyer extra laten opvallen? Kies dan voor een bijzondere papierkeuze of afwerking, zoals bijvoorbeeld voor milieuvriendelijk papier of voor een afwerking met soft touch laminaat. Wie echt wil opvallen, kiest voor flyers met foliedruk of Spot-UV lak. Wellicht kies je voor ronde flyers. Uiteraard is ook dat mogelijk. Je kunt het allemaal zelf bepalen. Heb je de flyers snel nodig? De digitaal gedrukte flyers kunnen supersnel worden geleverd. Digitaal drukken van flyers is mogelijk vanaf éen exemplaar. Meerdere ontwerpen flyers kunnen in kleine oplages worden gedrukt. Er zijn dan geen hoge startkosten. Heb je gekozen voor digitaal drukwerk? Dan kies je zelf het aantal flyers. Het is niet nodig om er duizenden te bestellen. Je blijft dus niet met een overschot zitten. Het niet blijven zitten met een overschot aan flyers is natuurlijk beter voor het milieu. 

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Niet Missen!