22.3 C
Amsterdam
dinsdag, mei 21, 2024

Laatste Nieuws

Unieke kindercadeaus

Heb je binnenkort een verjaardag, feestje, wil je alvast inspiratie opdoen voor de feestdagen of wil je je kind gewoon verrassen met een leuk cadeau? Dan heb je heel veel keus wat cadeaus betreft. Niet alleen staan de speelgoedwinkels vol met speelgoed en ook krijg je op veel websites met een druk op de knop duizenden zoekresultaten. Toch blijft het lastig om een leuk cadeau te zoeken, zeker als je op zoek bent naar iets speciaals, of graag aan het milieu denkt, het meeste speelgoed is immers gemaakt van plastic. Gelukkig vind je hier handige tips om een uniek cadeau te vinden om te geven.

Hip met hout

Een eerste soort speelgoed die weer helemaal in is, is houten speelgoed. Vooral veel jonge ouders zijn fan van dit alternatief op plastic speelgoed. Hout heeft dan ook veel voordelen ten opzichte van plastic. Allereerst is hout een natuurlijk product dat het milieu minder belast dan plastic. Daarnaast gaat speelgoed van hout veel langer mee dan producten van plastic, omdat het stevig en sterk is. Als laatste is houten speelgoed ook veiliger dan plastic speelgoed. Bij plastic speelgoed kom je vaak kleine deeltjes tegen die kinderen in zouden kunnen slikken, terwijl dat bij hout niet zo is. Ook komen er bij de productie van houten speelgoed geen schadelijke stoffen vrij zoals bij de productie van plastic. Naast al deze voordelen ziet houten speelgoed er ook gewoon superleuk uit. Kies er bijvoorbeeld voor om een houten trein of trekdier cadeau te doen, of een gepersonaliseerde gereedschapskist.

Met een kinderstoel zit je zeker goed

Een ander leuk en duurzaam cadeau voor kinderen is een gepersonaliseerde kinderstoel. Ook deze stoeltjes zijn gemaakt van hout en dus een duurzaam cadeau. Dit cadeau is vooral leuk om te geven als kraamcadeau of als cadeau voor jonge kinderen. Deze stoeltjes kun je niet alleen van naam voorzien, je kunt er ook voor kiezen om er een foto van het kindje op te laten drukken of een afdruk van het geboortekaartje. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit verschillende modellen en verschillende kleurtjes, zodat je voor ieder kind een passend cadeau kunt vinden.

Gepersonaliseerde cadeaus

Naast gepersonaliseerd houten speelgoed en een kinderstoel met naam zijn er nog veel meer cadeaus die je kunt laten personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een leuke rugzak, een rompertje, zachte knuffels of een eigen koffertje. Zo vind je altijd iets leuks om cadeau te doen.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Niet Missen!