22.3 C
Amsterdam
dinsdag, mei 21, 2024

Laatste Nieuws

Een fotoalbum maken doe je gemakkelijk zelf

Ken je dat, dat je hele mobiel vol staat met foto's waar je ooit nog iets mee wilt doen? Foto's van de kinderen toen ze nog klein waren, bijvoorbeeld. En nu gaan ze alweer bijna naar de Middelbare School. Het wordt dus echt tijd om een fotoalbum te maken. En nee, daarvoor hoef je echt niet alle foto's eerst af te laten drukken. Je kunt de foto's van je mobiel of uit de cloud gewoon uploaden en in een mooie volgorde zetten. Op die manier maak je in een handomdraai een prachtig fotoalbum. En je hoeft er niet eens heel handig voor te zijn. Het programma om het fotoalbum te maken wijst voor zich.

Bestel ook een fotoalbum voor je ouders

Je ouders zullen het leuk vinden om eigen fotoalbum te krijgen met alle foto's van de kleinkinderen of juist van gedigitaliseerde oude foto's. Je hebt vast nog wel ergens zo'n oeroud fotoboek liggen, waar de foto's inmiddels los in zitten. Wat nu als je deze foto's één voor één inscant en een compleet nieuw album maakt? Van de mooiste foto's kun je dan zelfs nog mooie wanddecoratie laten maken. Een print op glas of op metaal bijvoorbeeld. Zo hebben je ouders hun trouwfoto nog nooit gezien!

En wat denk je van een bedankje voor je collega?

Stopt je collega met werken en gaat hij of zij genieten van een welverdiend pensioen? Hoe leuk is het dan om deze collega als afscheidscadeau een fotoboek mee te geven met alle foto's die van hem of van haar zijn gemaakt tijdens alle jaren dienstverband? Je kunt er zelfs voor kiezen om ook handgeschreven berichten toe te voegen in het fotoboek. Iedere collega kan op deze manier een bijdrage leveren. Zo zorgen jullie samen voor een onvergetelijk afscheid.

Er zijn zoveel redenen te bedenken voor een fotoboek

Ben jij "hoofd jaarboek" van de plaatselijke harmonie-vereniging? Heb je de traditie om van ieder jaar dat je voor de klas staat alle foto's in te plakken in een album? Dan is dit dé manier om het jezelf een stuk gemakkelijker te maken. Je kunt er zelfs voor kiezen om de voorkant en de rug van het fotoboek ook te laten bedrukken met, bijvoorbeeld, het jaartal. Zo weet je altijd welk album je uit de kast moet pakken als je iets wilt laten zien aan iemand. Je kunt online precies zien wat de mogelijkheden en de kosten zijn. Laat je positief verrassen!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Niet Missen!