6 C
Amsterdam
woensdag, april 24, 2024

Laatste Nieuws

Gelukkig zijn er mediums online

Langzaamaan begint het normale leven weer op te starten, maar nog steeds is niet alles even veilig of slim om te doen. Eerst kon er makkelijk naar een medium gegaan worden om antwoorden te krijgen op allerlei verschillende vragen. Nu gaat dat iets minder makkelijk, maar gelukkig zijn er mediums online!

Wat is een medium?

Een medium wordt vaak gezien als een middelaar tussen de ontastbare wereld en de fysieke wereld. Mediums kunnen dus eigenlijk worden gezien als een soort communicator. Zij kunnen communiceren met geesten van overledenen, demonen en engelen. Daarnaast kunnen veel mediums in de toekomst kijken, als het ware. Zij kunnen iemand helpen die vragen heeft over de liefde, verschillende relaties (zowel in de familie als in de liefde of vriendelijke relaties), vragen over de carrière of over de toekomst in het algemeen. Mediums kunnen ook helpen met het verklaren van dromen. Niet elke medium zal kunnen helpen met elke vraag, dit is afhankelijk van het medium.

Een medium kan op verschillende manieren werken, ook dit verschilt per medium. Een medium gespecialiseerd in het communiceren met overleden dierbaren kan bijvoorbeeld werken via channeling of kan het lichaam (deels) laten overnemen door de overledene. Bij channeling stemt het medium af op een bepaalde trillingsfrequentie, vergelijkbaar met de frequentie van een radio. Langs deze weg wordt de informatie overgebracht. Wanneer een medium het lichaam deels laat overnemen, kan de overledene het medium leiden om boodschappen op te schrijven.

Mediums kunnen werken via hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat de energie om het medium heen makkelijk is om te lezen en informatie van te krijgen. Bekende hulpmiddelen zijn bijvoorbeeld een kristallen bol, een set van kaarten (tarot kaarten), edelstenen en pendelen. Net zoals de manier van werken, zal het gebruik van hulpmiddelen ook afgestemd zijn op het medium zelf.

Waarom een medium?

Sommige mensen vragen zich misschien nu af wat het nut is van een medium. Het grootste voordeel van het inzetten van een medium is natuurlijk de antwoorden die zij geven, op de vragen die er zijn. Door middel van het inzetten van een medium kan er gecommuniceerd worden met een overledene, bijvoorbeeld, om hen een boodschap te brengen of om een boodschap van hen te ontvangen. Dit kan helpen met het rouwverwerkingsproces. Daarnaast kunnen mediums helpen met een pad in het leven vinden die bij iemand past. Een medium zou dus erg kunnen helpen met het geruststellen van iemand of iemand helpen in het leven.

Het inzetten van de hulp van een medium zal niet voor iedereen zijn. Voor de mensen die het wel fijn vinden, zijn er nu ook mediums online! Dit is natuurlijk erg fijn tijdens de pandemie, waar het nog niet veilig is om alles te doen. Online werken mediums hetzelfde als fysiek, alleen via een beeldscherm. Online kan er met een medium gechat of gebeld worden. Chatten is fijn voor mensen die liever iets anoniemer zouden willen blijven. Zo kunnen mediums toch in je leven blijven, wanneer ze nodig zijn.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Niet Missen!