Platform voor de actualiteiten

Blog

Dental 365 voor uw tandarts spoed behandelingen.

Niets is zo vervelend als ineens problemen te ondervinden met je gebit. Vaak resulteert dit dan ook meteen in het slecht kunnen eten of slapen. Bij een kleine ontsteking of andere ongemakken kun je vaak nog wel op de volgende dag wachten. Toch is het niet altijd makkelijk om zomaar bij de tandarts langs te komen. Het is wel zo dat voor spoed behandelingen een tandarts wel ruimte kan maken, maar ook dan moet je maar net geluk hebben dat dit gaat passen of dat de praktijk überhaupt wel open is. Voor deze momenten bestaan er praktijken die wel 24/7 open zijn en blijven. Deze praktijken kun je vinden met de naam dental 365, en kun je altijd met een spoedgeval terecht. Lees snel verder wat je kunt verwachten bij zo een praktijk.

Altijd open.

Zoals genoemd zijn ze telefonisch bereikbaar 24/7 en zijn ze van 8 uur tot 11 uur s ’avonds geopend. Hartstikke fijn natuurlijk, want ook ’s avonds laat kunnen ongelukken gebeuren of grote problemen ontstaan in het gebit. Wanneer je al bij een tandarts zit is het natuurlijk prettig om eerst je eigen tandarts te contacteren. Echter, blijkt dat tandartsenpraktijken deze 24 uurs spoed diensten niet altijd kunnen bieden. Dat kan natuurlijk voor ontzettend vervelende scenario’s zorgen. Voor dit soort gevallen kan je ervoor kiezen voor, of stuurt je eigen tandarts je al door, een spoed kliniek van dental 365. Je zal merken dat er geen lange wachttijden zijn en werken de tandartsen werken op hoog kwalitatief niveau. Om bij zo een praktijk langs te kunnen gaan is het niet om nodig om aangesloten te zijn bij een tandartsenpraktijk. Wel is het verstandig om een goed dekkende tandartsenverzekering te bezitten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op het moment dat je graag in contact zou willen komen met de spoed tandartsenpraktijk, kun je heel gemakkelijk via de website een afspraak maken. Mocht je met een spoedgeval zitten, wordt het eerst aangeraden om te bellen. Zo kunnen ze samen met jou overleggen hoe ernstig het spoedgeval is. Weet je het niet zeker of een afspraak nodig is of hoe ernstig het probleem is? Vraag dan een online videoconsult aan via de tele-dental365 service. Bel eerst met de praktijk voor een intake gesprek en stuur de benodigde foto’s naar de praktijk toe. Tijdens dit gesprek zal er ook meteen een afspraak gemaakt worden voor het eindelijke video consult. De foto’s zullen beoordeelt worden, samen met de opmerkingen, zodat de eerste inzichten in het probleem bekeken worden. Hierna is het tijd voor het videoconsult en zal er ook gekeken worden of een eventuele spoedbehandeling nodig is.

Geef een reactie