Platform voor de actualiteiten

Blog

Verschillende fietsenmerken

Bijna iedereen in Nederland bezit wel een fiets. Volgens verschillende schattingen van fietsverenigingen zijn er ruim 22,8 miljoen fietsen in Nederland. Dit betekent dus ook dat er mensen zijn die meerdere fietsen bezitten. Nu al gaat ongeveer een kwart van de werknemers op de fiets naar het werk. Door stimulering van het fietsen kan dit aantal verdubbelen. In de toenemende aandacht voor het milieu en de volksgezondheid kan de fiets een belangrijke rol spelen Veel steden zouden nog veel meer willen investeren in fietsinfrastructuur, maar hebben hier tot nu toe de middelen nog niet voor. Ook kent Nederland erg veel verschillende merken. Hier wat bekende e-bike fietsmerken.

Stella

Stella is een van de grootste en bekendste specialist in elektrische fietsen in Nederland. Stella is een fietsenmerk wat onderhand al 40 winkels telt. Maar waarom zou je nou voor Stella kiezen? Stella biedt garantie tot 5 jaar op de fiets en tot 3 jaar op de accu. Zo weet je zeker dat je lang plezier kan hebben van je fiets. Ook biedt dit merk een snelle levertijd, namelijk vijf werkdagen. Voor e-bikes is dit erg snel. Ook wordt d e fiets afgesteld en gemonteerd bij jou thuis. Van e-bikes met een middenmoter tot speciale schoolbikes, Stella heeft het allemaal voor een mooie lage prijs.

Cube

Een wat nieuwer merk onder de elektrische fietsen is Cube. Cube is opgericht in 1993 door student Marcus Pürner. Cube ontwikkelt hybride fietsen, mountainbikes en speciale tijdritfietsen. Dit merk is dus erg uitgebreid, van vrije tijds elektrische fietsen tot toerfietsen. Een Cube e bike ziet er sportief en strak uit en dankzij de actieradius van de accu’s en de betrouwbare midden motoren van Bosch kun je ook gerust op avontuur gaan. Kom gerust eens langs in de verschillende vestigingen in: Heerhugowaard, Opmeer, Amersfoort, Eindhoven, Amstelveen, Utrecht (De Meern), Uden, Ridderkerk of Breda voor betrouwbaar advies voor de beste fiets voor jou!

Gazelle

En als laatste Gazelle. Dit is een Nederlands bedrijf wat al ruim 125 jaar fietsen produceert. Deze fietsen zitten over het algemeen wel in het wat hogere prijsklassement maar zijn wel van erg goede kwaliteit. En als je nog niet helemaal zeker weet welke e-bike er het beste bij jou past kan je altijd even langs gaan in een van de vestigingen in Amersfoort, Den Haag, Groningen, Nijmegen of Waalwijk. Er bestaan ook speciale modieuze dames elektrische fietsen zodat je er ook nog is goed bij zit tijdens het fietsen. Daarentegen zijn er ook grote stoere modellen die meestal weer meer geschikt zijn voor de mannen.

Geef een reactie