Platform voor de actualiteiten

Blog

Verjaardagscadeau tips voor echte foodies

Het kan soms lastig zijn om te bedenken wat je iemand cadeau kunt geven voor zijn/haar verjaardag. Komt er binnenkort weer een verjaardag aan en is de jarige een echte foodie? Je weet wel, van die mensen die alleen maar aan lekker eten kunnen denken en eigenlijk altijd aan het eten zijn. In dit artikel deel ik een aantal simpele en vooral lekkere verjaardagscadeau tips met je. Zo heb je hopelijk voldoende inspiratie om iemand zich extra jarig te laten voelen!

Chocolade lover

Is de jarige een echte zoetekauw? Geef de jarige dan iets lekkers te eten cadeau! Bijvoorbeeld verjaardag chocolade. Wie houd er tenslotte niet van een heerlijke doos chocolade bonbons? En tegenwoordig zijn er zoveel heerlijke soorten chocolade verkrijgbaar, zoals karamel zeezout, amandel of kokos praliné, en ga zo maar door. Het water loopt ons al in de mond als we er hier over schrijven. En het mooie van een verjaardag chocolade cadeau is dat je het gewoon online kunt bestellen! Chocolade bezorgen kan gewoon door de brievenbus. Super leuk, lekker en handig!

Een verjaardagspakket

Is de jarige niet echt een zoetekauw? Dan zou je bijvoorbeeld ook een verrassingspakket kunnen samenstellen met zijn/haar favoriete snacks. Zo weet je zeker dat de jarige blij gaat zijn met het cadeau. Bovendien laat het zien hoe goed je diegene kent. Kies voor een gezellige doos en vul deze met lekkernijen als ambachtelijke kaaskoekjes, borrelnootjes, olijven, noem het maar op. Alles wat je kunt bedenken waarvan je weet dat die persoon het graag eet stop je in de doos. Een soort van kerstpakket, maar dan voor je verjaardag!

Geef een kookboek cadeau

Houd de jarige van koken en/of bakken? Dan kan het super leuk zijn om een kookboek te krijgen voor je verjaardag met heerlijke recepten. Misschien is de jarige wel helemaal gek van een bepaalde keuken, of kookt hij/zij graag de lekkerste vegan recepten. Er zijn zoveel leuke kookboeken verkrijgbaar met recepten waar je flink mee uit de verf kunt. En met een beetje geluk zal hij/zij misschien zelfs een van deze recepten voor jou koken!

Samen erop uit

Ben je liever iemand die ervaringen cadeau geeft en wil je graag iets leuks doen met de jarige? Samen mooie herinneringen maken is en blijft een van de prachtigste cadeaus. Neem de jarige mee uiteten naar zijn/haar favoriete restaurant. Is de jarige niet echt een foodie? Dan zijn er genoeg andere leuke ervaringen om cadeau te geven. Bijvoorbeeld een hotelovernachtig of een avondje naar de bioscoop. Of misschien weet je wel een activiteit die de jarige altijd al had willen doen, zoals abseilen van de Euromast of een concert van zijn/haar lievelingsartiest. Of geef een dagje sauna cadeau. De mogelijkheden voor uitjes en ervaringen zijn eindeloos.

Geef een reactie