0.4 C
Amsterdam
zondag, december 3, 2023

Laatste Nieuws

Hoe vind je een cadeau voor verschillende leeftijden?

Een cadeau voor een kind zoeken dat past bij de leeftijd is niet voor iedereen makkelijk. Zoveel hoofden, zoveel zinnen, zegt men wel, en dat klopt. Toch is er een passend cadeau voor elke leeftijd. Veel mensen zitten echter met de handen in het haar tegen de tijd dat er weer cadeautjes voor kinderen of kleinkinderen gekocht moeten worden. Niet alleen voor een verjaardag, maar ook voor bijvoorbeeld een kinderfeest als Sinterklaas. Ook voor Kerstmis of voor een andere eenmalige gelegenheid is dat vaak moeilijk. Hieronder volgen een aantal tips voor cadeaus voor alle leeftijden.

Een rugzak met naam raak je nooit meer kwijt

Weet je nog? Dat je vroeger je rugzak eindeloos kwijt was in die hele berg rugtassen op school? Tegenwoordig zijn er veel leuke en hippe rugzakken voor kinderen. Niet alleen heel mooi, maar ook nog eens heel handig. De rugzak van jouw kindje is gemakkelijk te herkennen bij de kinderopvang of op de basisschool. Of tijdens de sportles noem maar op. De kinderrugzakken zijn vaak beschikbaar in verschillende kleuren en maten. De naam van jouw kind wordt op de rugzak geborduurd, in plaats van bedrukt, voor een permanent en mooi resultaat. Een rugzak kind met naam is dus een geschikt cadeau voor veel leeftijden, die lang meegaat.

Niet alleen voor op het toilet

Tegeltjeswijsheid: iedereen heeft er natuurlijk wel eens van gehoord of ze gezien bij opa of oma aan de muur op de wc. Hoe oubollig het ook kan klinken, het kan ontzettend leuk zijn om wijsheden, spreuken, oneliners of andere leuke teksten op tegeltjes te plaatsen en deze cadeau te geven.

Oorspronkelijk waren tegeltjeswijsheden vaak enigszins cliché in de vorm van een lerende of moraliserende uitspraak, spreekwoord of gezegde (denk hierbij aan de tegeltjes bij je grootouders aan de muur), maar tegenwoordig kan alles op tegeltjes gedrukt worden.

Je kunt het tegeltje personaliseren met je eigen wijsheden en naar je eigen smaak. Naast teksten kun je ook nog eens foto’s op de tegeltjes laten drukken om de tegeltjes nog persoonlijker te maken. Eventueel nog met een grappige foto met een leuke tekst erbij. Ook een heel persoonlijk cadeau dus geschikt voor veel leeftijden.

Geven maakt gelukkig

Hierboven worden een aantal leuke en originele voorbeelden van cadeaus voor meerdere leeftijden. Er zijn er natuurlijk nog veel meer. Uiteindelijk ken jij de persoon het beste en kan jij er het beste cadeau van maken. En hierbij geldt zeker, geven maakt gelukkiger dan ontvangen.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Niet Missen!