0.4 C
Amsterdam
zondag, december 3, 2023

Laatste Nieuws

Kantoormeubelen die duurzaam zijn

Is voor jou het hebben van een prettige werkplek ook belangrijk? Bekijk dan Havic’s projectinrichting, aldaar tref je duurzame kantoormeubelen aan, die ook geschikt zijn voor het inrichten van een thuiswerkplek. Steeds meer bedrijven en particulieren vinden het belangrijk dat kantoormeubelen duurzaam zijn en die aan alle eisen voldoen om in een gezonde setting te kunnen werken.

Thuiswerken is de nieuwe norm

Het was al enige tijd punt van discussie; minder forenzen en meer kantoorwerk thuis verrichten. Stel; iemand werkt vier dagen per week, dan kan deze persoon drie dagen thuis werken, en één op kantoor. De reden daarvan was het uitstoten van minder stikstof, maar door het coronavirus werden deze ideeën ineens feit. Ineens zaten de mensen daar met een laptop aan de keukentafel hun werk te doen, om vervolgens tot de ontdekking te komen dat zij dan in een verkeerde houding zitten. De oplossing is om thuis een goede werkplek in te richten, en dan te kiezen voor duurzame kantoormeubelen. Bij een projectinrichting kun je terecht voor degelijk kantoormeubilair. Je richt daarmee thuis een goede werkplek in.

Vroeger versleet kantoorpersoneel

Vroeger haalde niet één kantoorklerk of typiste de 65 jaar, want voor die leeftijd waren zij afgekeurd door bijvoorbeeld een versleten rug. De reactie daarop was ‘ergonomisch’. Door het thuiswerken was even de dreiging dat oude tijden terug zouden komen, dat een boekhouder van vijftig zijn werk niet meer kan doen vanwege lage rugklachten. Het ergonomische wat in een kantoor te vinden is, moet dan thuis ook zo zijn. Dus niet gaan werken op een eetkamerstoel aan de keukentafel, maar op een goede ergonomische bureaustoel aan een bureau met de goede hoogte. Op die manier blijft kantoorpersoneel gezond. Nu heb je het goede adres voor ergonomisch kantoormeubilair, en het is nog duurzaam en mooi ook. Het is zelfs mogelijk om thuis een betere werkplek te creëren dan op kantoor, en dat is dan dubbele winst. Als vanwege milieu of een virus naar kantoor gaan daadwerkelijk passé is, dat ieder overlegt via zoom, dan zit jij goed omdat je de goede duurzame meubelen gekocht hebt.

Vergeet bureaus van de meubelgigant

Een valkuil bij het inrichten van de thuiswerkplek is het niet als een investering te zien. Al van oudsher moest van menig kinderkamer een tienerkamer gemaakt worden met een bureau zodat het kind huiswerk kon maken. Zo’n bureau kost een fractie vergeleken bij duurzame kantoormeubelen. Om die reden lijkt het interessant om niet naar Havic’s projectinrichting te gaan, maar naar een meubelboulevard. Het advies is om zoiets niet te doen. De kans dat je in de verkeerde houding werkt is groot, en een goede gezondheid is onbetaalbaar. Kies dus voor kwaliteit en duurzaamheid, en zie het inrichten van een werkplek thuis als een investering. Ongemerkt maak je veel uren op die plek, zorg dat je deze uren goed en gezond doorkomt.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Niet Missen!