22.5 C
Amsterdam
maandag, oktober 2, 2023

Laatste Nieuws

Veel mensen houden van feestdagen

Er zijn veel mensen die van de feestdagen houden. Ben je een persoon die graag Sinterklaas viert of ben je meer een persoon die van de kerst houdt. Welke van de 2 je ook bent, dit is een jaarlijkse traditie wat zich herhaalt. Je hebt dan ook jaarlijks te maken met dezelfde dingen. Denk aan cadeaus, vrije dagen en tijd met je familie. Ook voor de werkgever komt het een en ander kijken bij het vieren van zo een feestdag. Vaak krijgt het personeel vrij op deze dagen en ontvangen ze een geschenk als teken van waardering. Hierdoor krijg je respect terug en creëer je dat personeel graag voor je aan het werk gaan. Het is dus bevorderlijk voor de band met je werknemers.

Wat te doen als je kerst hebt op werk

Als het kerst is bijvoorbeeld dan ontvangen bijna alle personeelsleden een kerststol relatiegeschenk. Dit kan ook een ander geschenk zijn. Vaak gaat de werkgever op zoek naar leuke pakketten en is het dan ook vaak lastig voor de werkgever om het juiste uit te kiezen. Laat je ook er in adviseren door een specialist als je de kennis nog niet hebt. Hierdoor voorkom je dat je voor plotselingen verrassingen komt te staan en de kwaliteit zo is als je die hebt verwacht. Zo kun je bijvoorbeeld ook gaan kijken naar relatiegeschenk kerst chocolade.

Wat kost dit in de praktijk?

Vaak kost het ook niet enorm veel geld om deze geschenken te bestellen. Voor de werkgever is dit belasting aftrekbaar dus kost het onder aan de streep niet extreem veel. Als je de juiste partij hebt gevonden en er jaarlijks veel bij besteld, is het makkelijker om dingen af te spreken met betrekking tot prijs of levertijd. Het is fijn om consistent samen te werken met een partij. Dit zorgt ervoor dat je in de toekomst geen nieuwe partij hoef te zoeken en dat het fijn en vertrouwd is om pakketten af te nemen bij deze partij.  

Waarvoor is het nog meer goed om te doen?

Ook voor een zakelijke relatie is het handig om de juiste partij hiervoor te hebben. Je stuurt naar zakenpartners ook deze pakketten op het moment dat de gelegenheid er voor is. Dit geeft een goed gevoel aan je partner en zo bouw je ook een betere band op met elkaar. Voor de bedrijfscultuur kan dit ook goed zijn om te doen. Mensen verheugen zich op de feestdagen omdat ze weten dat ze uit waardering een klein geschenk ontvangen vanuit de werkgever. 

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Niet Missen!