Platform voor de actualiteiten

Blog

Met Schwarzkopf blijft blond echt blond

Als je trots bent op je blonde haar, dan wil je natuurlijk wel dat het mooi blond blijft. Je wilt niet dat het richting grijs ofzelfs richting geel gaat, nee, mooi blond is een kleur die je goed moet onderhouden. Met de producten van Schwarzkopf krijg je dat redelijk moeiteloos voor elkaar. Je was je haar met een speciale shampoo en ook de andere verzorgingsproducten van deze lijn blijf je gebruiken. Je zult zien dat met deze producten van Schwarzkopf je blonde haar, natuurlijk of geverfd, langer echt mooi blond blijft.

Wat nu als je graag blond haar wilt?

Ook dan kun je met de producten van Schwarzkopf prima uit de voeten. Er zijn speciale producten beschikbaar om je haar een of meerdere tinten lichter te maken, zonder dat dit je haar beschadigt. Natuurlijk is en blijft het belangrijk om na een verfbeurt je haar extra in de watten te leggen en ook hiervoor kun je bij Schwarzkopf prima terecht.

Grijs is het nieuwe blond

Veel dames, ook jonge meiden, kiezen er tegenwoordig voor om hun haar grijs te laten worden. Na een bepaalde leeftijd gaat dat vaak vanzelf, maar bij die jonge meiden is er wel een flinke behandeling voor nodig. Heb je natuurlijk grijs haar? Dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat het straalt en niet mat en saai wordt. Doordat je op latere leeftijd vaak hormoongerelateerde problemen met je haar kunt krijgen, je haar wordt slapper en futloos, is het van belang dat je er extra goed voor zorgt. Vroeger deed je er dan een blauwe of paarse spoeling in, maar tegenwoordig heeft Schwarzkopf betere producten. Ook voor grijsgeverfd haar is Schwarzkopf een uitkomst. Door de juiste producten te gebruiken zorg je ervoor dat je langer plezier hebt van je verfbeurt.

Krullen, krullen, krullen!

Krullen kunnen er prachtig uitzien, maar het gevaar is dat ze gaan pluizen en niet meer te doorkammen zijn. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Door de speciale producten voor krullen van Schwarzkopf heb jij straks een mooie krullenbol, zonder dat je haar gaat pluizen als het nat geworden is of als de luchtvochtigheid hoog is. Gebruik de speciale shampoo en conditioner voor de basis, maar breng je krullen in model met een goed afgestemde texturing balsem of spray. Zo zorg je ervoor dat je krullencoupe de hele dag mooi blijft zitten en dat je je haar alsnog gemakkelijk kunt kammen of opnieuw in (een ander) model kunt brengen. Je haren zijn je trots, zorg er dus goed voor!

Geef een reactie