Platform voor de actualiteiten

Blog

Drie essentials voor de zomer!

De zomer is wat mij betreft het leukste seizoen. Dagjes naar het strand, middagen varen en zomerse barbecues; ik vind het heerlijk! En dan heb ik het nog niet eens over je zomergarderobe bij elkaar kopen… Dat vind ik misschien nog wel het allerleukste aan de zomer. Vooral omdat de zomercollectie vaak bestaat uit fleurige jurkjes en vrolijke kleurtjes. Maar een aantal items vind ik altijd wat lastiger om aan te schaffen. Gelukkig heb ik ook om deze items te vinden een aantal tips voor jullie. Wil je weten welke items dit zijn en wat mijn tips zijn? Lees dan hieronder verder in de blog. 

Een fijne bikini 

Allereerst vind ik een fijne bikini kopen altijd enorm lastig. Allereerst moet een bikini namelijk mooi passen. Daar begint al mijn eerste probleem! Ik heb best een lastig figuur en wat grotere borsten dan gemiddeld. Gelukkig komt hier ook mijn eerste tip. Je kunt namelijk bij Meyer Mode ook als je wat vollere borsten hebt een prachtige bikini kopen. Dit merk verkoopt namelijk grote maten kleding en ook een bikini grote maten valt hieronder! Daarnaast zorgen ze bij dit merk dat de bikini’s voor wat meer curvy vrouwen ook comfortabel zitten. Ze verkopen hier geen bikini’s met dunne en schurende bandjes, maar vooral bikini’s met goede ondersteuning en een comfortabele fit. Ideaal om dé bikini voor de zomer aan te schaffen dus! 

Een goede zonnebril 

Daarnaast is een goede zonnebril erg belangrijk. En dan bedoel ik niet alleen eentje die comfortabel zit (wat overigens erg belangrijk is), maar ook eentje die de UV-straling tegenhoudt. Gelukkig hoef je tegenwoordig dan niet per se bij de enorm dure zonnebrillen in de brillenwinkel te kijken, maar heb je ook veel andere merken die wat goedkopere zonnebrillen van goede kwaliteit verkopen. Zo heb je bijvoorbeeld Ace & Tate en Polette; zij verkopen hippe monturen, met goede kwaliteit glazen met UV-filter én voor een goede prijs. Ik kan dit enorm aanraden, want om je ogen gezond en onbeschadigd te houden is erg belangrijk. Je hebt namelijk maar een paar ogen šŸ˜‰

Slippers en sandalen

Tot slot vind ik slippers en sandalen altijd lastig om te kopen. Van die goedkope plastic slippertjes zijn natuurlijk erg makkelijk mee te nemen en besparen veel geld, maar dit doet niet veel goed voor je lichaam. Deze slippers geven namelijk helemaal geen ondersteuning en je houding wordt er niet beter op. Als je zomers lang op deze slippertjes loopt kan je hier dus op de lange termijn last van krijgen. En dat wil je niet, toch?! Zorg daarom dat je goede leren sandalen koopt of sportslippers zoals van Adidas of Nike. 

Geef een reactie