17.2 C
Amsterdam
zondag, juli 14, 2024

Laatste Nieuws

Adrenaline gevulde cadeaus voor een avonturier

Heb je een man, partner of een goede vriend die van actie en avonturen houdt? Iemand die je écht blij maakt met een cadeau dat hem een fikse adrenalinekick geeft? Leuke en actieve cadeautips voor hem kun je dan vast wel gebruiken! Tussen de cadeautips voor hem, gericht op actie, spanning en avontuur, die in dit artikel staan zit vast wel een goed idee waarmee je een avonturier optimaal kunt verrassen!

Geef een tandemsprong aan hem of haar

Wil je een goede vriend(in) die voor avontuur en sensatie gaat écht verrassen? Dan maak je een hele goede beurt wanneer je kiest voor een spannend en avontuurlijk cadeau, zoals een tandemsprong. Want wat is er uitdagender dan uit een vliegtuig springen, een vrije val maken en een vervolgens tijd lang aan een parachute door het luchtruim zweven? Jij bent de beroerdste niet en houdt ook van actie, dus gun je jezelf natuurlijk ook een gave hoogtesprong! Gedeeld plezier is namelijk dubbel plezier!

Een goede zaklamp voor wandelaars, bergbeklimmers en hikers

Je maakt een echte avonturier, zoals iemand die van bergbeklimmen of hiken houdt, zonder twijfel blij met een betrouwbare kleine zaklamp. Een zaklamp is een onmisbaar onderdeel van het overlevingspakket van avonturiers. Kies voor een waterdichte zaklamp van een goed merk, die gemakkelijk opgeborgen en meegenomen kan worden tijdens een kampeertocht, een bergklim of een hike-avontuur! Een voordeel van dit cadeau? Vaak kun je voor enkele tientjes als een goede kwaliteitslamp kopen. Veel geld hoeft dit leuke cadeau dus niet te kosten. 

Een paar setjes comfortabele sokken van merinowol 

Avonturiers trekken het liefst de wildernis in en trotseren daarbij kou, regen en vorst. Dat is stoer en dat hoort erbij als je van avontuur houdt. Een goede voorbereiding qua kleding, ondergoed en schoeisel is dan belangrijk. Een van de mest cruciale onderdelen van een outdoor kledingstijl zijn de sokken. Kies voor sokken die (grotendeels) gemaakt zijn van merinowol. Deze sokken ademen goed, maar zorgen ook voor lekker warme voeten. Ideaal en erg comfortabel tijdens lange wandelingen, hike-tochten of tijdens het mountainbiken!

Snel over de weg: karten, racen of een slipcursus 

Veel avonturiers houden wel van een beetje snelheid en actie. Een Beetje is een eufemisme natuurlijk, want voor de echte actieliefhebbers geldt: hoe sneller en wilder, hoe beter. Een leuk idee om weg te geven aan de snelheidsduivels onder de avonturiers, is een paar uurtjes karten in een kartcentrum. Het leuke van deze activiteit is dat je dit met meerdere personen kunt oppakken en van deze activiteit eenvoudig een gezellig middagje weg kunt maken, met je vrienden. 

Minstens zo leuk, maar wel iets prijziger, is iemand een paar uurtjes racen gunnen in een sportwagen, bijvoorbeeld op circuit Zandvoort of op het TT Circuit in Assen. Woon je ver van een circuit af? Dan kun je ook nog altijd kiezen voor een spannende slipcursus met de auto. Slipcursussen worden door heel het land gegeven. Een super actief en dynamisch cadeau, want wie wil nu niet ervaren hoe het is om een glijdend of slippend voertuig onder controle te krijgen?

Latest Posts

spot_imgspot_img

Niet Missen!