17.2 C
Amsterdam
zondag, juli 14, 2024

Laatste Nieuws

Een andere kerst dan normaal

Helaas is het alweer vrij duidelijk dat aankomende kerst er weer anders uit zal gaan zien dan normaal. Het wordt dus niet luxe dineren in een 5-sterren restaurant maar het zal toch echt weer op jezelf of je familie aankomen. Maar ondanks alle narigheid in de wereld rondom de pandemie is kerst toch een moment om dankbaar voor te zijn en om te vieren met je hele familie. Of dit nou toch nog misschien allemaal met elkaar mag zijn of misschien in verschillende etappes is, je moet er maar het beste van maken!

Inspiratie

Nu kan ik me voorstellen dat je even inspiratie loos bent voor een diner of een brunch met de kerst. Een groot deel van Nederland gaat met de kerst altijd uiteten en of ergens brunchen zodat iedereen er rustig van kan genieten en dat er niet 1 iemand alleen maar in de keuken staat. Toch kan dit misschien aankomende kerst alsnog gebeuren! Een optie om zelf niet de hele avond of dag in de keuken te staan maar om alsnog een lekker diner op tafel te krijgen is de verschillende gangen verdelen. Als je bijvoorbeeld al wat oudere kinderen hebt kan je deze allebei een gang laten maken en zelf 1 gang en je hebt eigenlijk al een heerlijk kerstdiner op tafel staan. Zorg er voor dat je allemaal net iets meer je best doet dan normaal en er echt een waardig diner van maakt.

Bestellen

Heb je nou echt geen inspiratie om zelf iets te koken en wil je toch wel lekker met zijn allen eten? Dan zijn er ook heel veel leuke dingen die je kan bestellen tijdens de kerst periode. Mochten de restaurants in de avond nog dicht zijn met kerst dan zijn er ongetwijfeld heel wat restaurants die ook dingen klaar maken om te laten bezorgen. Zo support je ook nog is je favoriete restaurant en heb je er zelf geen omkijken naar, ideaal toch? Ook is het leuk om een borrel box te bestellen voor kerst. Dit kan je bijvoorbeeld aan het einde van de middag serveren om heerlijk te borrelen met een lekker wijntje. Een Borrelbox bestellen kan super eenvoudig en je hebt ook nog is allerlei verschillende keuzes! Van verse borrelboxen met verse kaas en worst tot houdbare borrelboxen met allemaal lekkere chippies en nootjes. Op De Bestelbox kan je heel wat leuke borrelboxen bestellen die dus ook perfect zijn voor tijdens de feestdagen. Zelf geen gedoe met dingen voorbereiden want het wordt gewoon aan huis bezorgd!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Niet Missen!