Platform voor de actualiteiten

Blog

Een led paneel 60×60 daglicht is fijn om bij te werken

Als het tijd wordt om eens kritisch naar de verlichting van je kantoor te kijken, kijk dan ook eens naar led paneel 60×60 daglicht. Dit paneel bootst het daglicht na en dat geeft dus een natuurlijke sfeer. Zeker wanneer je in een ruimte zonder ramen aan het werk bent, kun je er last van krijgen dat je maar weinig daglicht ziet. Door een led paneel 60×60 daglicht te gebruiken, krijg je toch het gevoel dat je in een ruimte met ramen zit. Het werk zal je gemakkelijker af gaan, je zult minder moeite hebben met concentreren en je hoofdpijn zal als sneeuw voor de zon verdwijnen. Natuurlijk maak je in je pauze even een (korte) wandeling om écht daglicht te ervaren.

Bestel je led paneel 60×60 daglicht bij BES LED

Je weet dan zeker dat je de beste panelen in huis of op kantoor krijgt die er bestaan. BES LED staat voor kwaliteit en zal een fabrikant dan ook vragen om de panelen uitgebreid te testen. Zijn de resultaten naar wens? Dan wordt een led paneel opgenomen in het assortiment. Zijn de resultaten niet naar wens? Dan wordt dit led paneel niet opgenomen in het assortiment. Dit is ook de reden dat BES LED een garantie van maar liefst twee jaar kan bieden op alle led panelen. Dus ook op led paneel 60×60 daglicht.

Een led paneel wordt ook wel een led tegel genoemd

Deze tegel kan mooi worden geplaatst in een systeemplafond. De tegels (of panelen) zijn daar specifiek voor ontworpen. De maat is dusdanig dat dat precies zal passen. Heb je geen systeemplafond, maar wil je wel led tegels? Dan kun je kiezen voor de opbouw-variant. Deze plaats je, als een soort plafonnière, tegen het plafond. Het effect is hetzelfde. Fijn, helder licht dat ervoor zorgt dat je fijn kunt werken. En, nog mooier, zo'n led tegel gaat jarenlang mee, welke variant je ook kiest.

Bestel je led tegels online

Het is een kwestie van bepalen wat voor licht je wilt. En welk systeem past in jouw bedrijf. Alle specificaties zijn beschreven. Van maten en gewicht tot lichtsterkte en de kleur van de omlijsting. Kom je er niet helemaal uit? Dan is er nog niets aan de hand. Je kunt gemakkelijk contact opnemen met een van de medewerkers. Dit kan telefonisch, via WhatsApp en ook via het contactformulier. Daarna is het nog even een kwestie van bestellen, laten leveren en (laten) plaatsen. Voor je het weet zit je er goed uitgelicht bij.

 

Geef een reactie