Heb je het Apple-event gemist? Dit moet je weten

  • De nieuwe iPhone Xs: Aan de buitenkant is weinig veranderd. Binnenin zit een snellere en energiezuinigere processor en een betere camera waarmee je ook in stereo video- en geluidsopnames kunt maken. De Xs is ook verkrijgbaar met een recordopslag van 512GB.
  • De iPhone Xs heeft ook een max-versie. De iPhone Xs Max heeft het grootste scherm ooit. Ook qua prijs vestigt Apple een record met het toestel: afhankelijk van de opslag kost het apparaat je tussen deĀ 1259 en 1659 euro.
  • Apple kwam ook met een budgetversie: de iPhone Xr (859-1159 euro). Met lcd-scherm in plaats van een oled-scherm en zonder dubbele camera en TouchID. Het toestel is te krijgen in allerlei kleuren.
  • Tot slot kwam Apple met een nieuwe Apple Watch. De Series 4 is iets groter en de randen zijn kleiner (maar het scherm dus weer groter). Ook is de processor van de Series 4 een stuk sneller en is de speaker 50 procent luider dan zijn voorganger.