Breitbart-redacteuren probeerden Twitter kapot te maken uit frustratie dat Twitter vooringenomen zou zijn tegen Milo Yiannopoulos en andere conservatieven

Volgens documenten die BuzzFeed in handen heeft, planden Breitbart-opperhoofd Steve Bannon en zijn trawanten een oorlog via ‘journalistieke’ wegen, maar ook door onder meer een rechtszaak aan te spannen. Verder probeerden redacteuren om Twitter financieel te raken door de aandelenkoers van het bedrijf te saboteren. Ook een anti-Twittercampagne uit 2015 met posters en stickers blijkt uit de Breitbart-hoek te komen. De oorlog tegen Twitter kwam nooit volledig van de grond omdat Bannon na Trumps verkiezing het Witte Huis in ging (hoewel hij later weer terugkeerde ). In september onthulde BuzzFeed al dat Bannon bij Facebook een infiltrant had geprobeerd binnen te loodsen.